
Nightblooming Cereus
Selenicereus monacanthus (Lem.) D.R.Hunt
Names
| English | Nightblooming Cereus |
|---|---|
| Dutch | — |
| Spanish | — |
| Chinese | 细枝蛇鞭柱 |
| Scientific name | Selenicereus monacanthus (Lem.) D.R.Hunt |
About this species
The Nightblooming Cereus (Selenicereus monacanthus) is a species of the family Cactaceae. It has been recorded in Suriname 23 times (GBIF), between 1900 and 2003. Records come from Paramaribo. Its global IUCN Red List status is Least Concern.
Nightblooming Cereus (Selenicereus monacanthus) is een soort uit de familie Cactaceae. In Suriname is de soort 23 keer geregistreerd (GBIF), tussen 1900 en 2003. De gegevens komen uit Paramaribo. De wereldwijde status op de Rode Lijst van de IUCN is: niet bedreigd.
Nightblooming Cereus (Selenicereus monacanthus) es una especie de la familia Cactaceae. En Surinam se ha registrado 23 veces (GBIF), entre 1900 y 2003. Los registros proceden de Paramaribo. Su categoría mundial en la Lista Roja de la UICN es: preocupación menor.
细枝蛇鞭柱(Selenicereus monacanthus)是Cactaceae科的一个物种。在苏里南共有23条记录(GBIF),时间为1900年至2003年。记录来自帕拉马里博。其全球IUCN红色名录等级为:无危。
Nightblooming Cereus (Selenicereus monacanthus) est une espèce de la famille Cactaceae. Elle a été signalée au Suriname 23 fois (GBIF), entre 1900 et 2003. Les données proviennent de Paramaribo. Son statut mondial sur la Liste rouge de l'UICN : préoccupation mineure.
Nightblooming Cereus (Selenicereus monacanthus) é uma espécie da família Cactaceae. Foi registrada no Suriname 23 vezes (GBIF), entre 1900 e 2003. Os registros vêm de Paramaribo. Sua categoria global na Lista Vermelha da IUCN é: pouco preocupante.
Classification
| Kingdom | Plantae |
|---|---|
| Phylum | Tracheophyta |
| Class | Magnoliopsida |
| Order | Caryophyllales |
| Family | Cactaceae |
| Genus | Selenicereus |
In Suriname
Where it has been recorded
- Paramaribo2
Districts with at least one record that has coordinates. Shaded districts have records.
Records by month
All years combined.



