
Pelican Flounder
Chascanopsetta lugubris Alcock, 1894
Names
| English | Pelican Flounder |
|---|---|
| Dutch | — |
| Spanish | Lenguado pelícano |
| Chinese | 大口长颌鲆 |
| Scientific name | Chascanopsetta lugubris Alcock, 1894 |
About this species
The Pelican Flounder (Chascanopsetta lugubris) is a species of the family Bothidae. It has been recorded in Suriname 5 times (GBIF), between 1957 and 1979. Its global IUCN Red List status is Least Concern.
Pelican Flounder (Chascanopsetta lugubris) is een soort uit de familie Bothidae. In Suriname is de soort 5 keer geregistreerd (GBIF), tussen 1957 en 1979. De wereldwijde status op de Rode Lijst van de IUCN is: niet bedreigd.
Lenguado pelícano (Chascanopsetta lugubris) es una especie de la familia Bothidae. En Surinam se ha registrado 5 veces (GBIF), entre 1957 y 1979. Su categoría mundial en la Lista Roja de la UICN es: preocupación menor.
大口长颌鲆(Chascanopsetta lugubris)是Bothidae科的一个物种。在苏里南共有5条记录(GBIF),时间为1957年至1979年。其全球IUCN红色名录等级为:无危。
Pelican Flounder (Chascanopsetta lugubris) est une espèce de la famille Bothidae. Elle a été signalée au Suriname 5 fois (GBIF), entre 1957 et 1979. Son statut mondial sur la Liste rouge de l'UICN : préoccupation mineure.
Pelican Flounder (Chascanopsetta lugubris) é uma espécie da família Bothidae. Foi registrada no Suriname 5 vezes (GBIF), entre 1957 e 1979. Sua categoria global na Lista Vermelha da IUCN é: pouco preocupante.
Classification
| Kingdom | Animalia |
|---|---|
| Phylum | Chordata |
| Order | Pleuronectiformes |
| Family | Bothidae |
| Genus | Chascanopsetta |



