
Twospine Brotula
Diplacanthopoma brachysoma Günther, 1887
Names
| English | Twospine Brotula |
|---|---|
| Dutch | — |
| Spanish | Brótula |
| Chinese | 短身双棘鼬鳚 |
| Scientific name | Diplacanthopoma brachysoma Günther, 1887 |
About this species
The Twospine Brotula (Diplacanthopoma brachysoma) is a species of the family Bythitidae. It has been recorded in Suriname 21 times (GBIF), between 1957 and 1981. Its global IUCN Red List status is Least Concern.
Twospine Brotula (Diplacanthopoma brachysoma) is een soort uit de familie Bythitidae. In Suriname is de soort 21 keer geregistreerd (GBIF), tussen 1957 en 1981. De wereldwijde status op de Rode Lijst van de IUCN is: niet bedreigd.
Brótula (Diplacanthopoma brachysoma) es una especie de la familia Bythitidae. En Surinam se ha registrado 21 veces (GBIF), entre 1957 y 1981. Su categoría mundial en la Lista Roja de la UICN es: preocupación menor.
短身双棘鼬鳚(Diplacanthopoma brachysoma)是Bythitidae科的一个物种。在苏里南共有21条记录(GBIF),时间为1957年至1981年。其全球IUCN红色名录等级为:无危。
Twospine Brotula (Diplacanthopoma brachysoma) est une espèce de la famille Bythitidae. Elle a été signalée au Suriname 21 fois (GBIF), entre 1957 et 1981. Son statut mondial sur la Liste rouge de l'UICN : préoccupation mineure.
Twospine Brotula (Diplacanthopoma brachysoma) é uma espécie da família Bythitidae. Foi registrada no Suriname 21 vezes (GBIF), entre 1957 e 1981. Sua categoria global na Lista Vermelha da IUCN é: pouco preocupante.
Classification
| Kingdom | Animalia |
|---|---|
| Phylum | Chordata |
| Order | Ophidiiformes |
| Family | Bythitidae |
| Genus | Diplacanthopoma |
In Suriname
Records by month
All years combined.
